Privéproject(en) van de Velde

Dit is geen SjoBizz project maar wel uitgevoerd in Sjoerds vrije tijd. Hij vroeg Matthijs Hollanders, een contact uit zijn studententijd, een ontwerp te maken voor de tuin van zijn ouders. Een mooi voorbeeld van het brede netwerk van SjoBizz. Samen hebben ze deze tuin ook aangelegd. Het ontwerp (en resultaat) is prachtig geworden. Vervolgens heeft Sjoerd nog meer in deze tuin gebouwd waaronder een uitbreiding van het overstek aan huis en een grote geïsoleerde schuur. Met name deze schuur was een groot project, niet in de minste plaats door het feit dat alles zelf gemaakt is, tot aan de deuren toe.

Tuin

Het totale ontwerp is een compleet boekwerk met plattegronden, plantkeuze op basis van soort, kleur, afkomst, bloeiperiode, en misschien nog wel meer. Hieronder de eerste schets, een van de uiteindelijke plattegronden en enkele procesfoto’s. Meer foto’s volgen nog!

 

Schuur

Het bouwen van de schuur is een langdurend proces geweest, mede doordat deze volledig gebouwd is in de vrije tijd, maar ook omdat vrijwel alles zelf gemaakt is, tot aan de deuren toe. Op dit moment moet er nog een klein beetje schilderwerk gedaan worden en wordt er nog gewacht op de ruiten van de deuren. Foto’s volgen zodra deze helemaal af is!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.